Saunallinen sviitti

Hotellissamme on kaksi kahden makuuhuoneen sviittiä Varpu ja Sammal. Astuessasi Varpuun, koet syksyn lämpimät värit, kun taas Sammaleessa aistit vehreän kesän.

Sviitti (57 m²) on varattavissa enintään kolmelle henkilölle.

Sviiteissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiösyvennys, kylpyhuone/sauna, wc, langaton internet-yhteys, tv ja viilentävä ilmastointi. Isommassa makuuhuoneessa on kaksi 90 cm leveää sänkyä vierekkäin ja pienemmässä makuuhuoneessa on yksi 90 cm leveä sänky sekä 80 cm leveä lisävuode. Sammaleessa ja Varvussa on kummassakin oma terassi metsänäkymällä.

Majoituksen voi valita aamiaiskorilla tai ilman. Aamiaiskori tuodaan huoneeseen edellisenä iltana. Liinavaatteet ja siivous sisältyvät hintaan.

Huomioithan, että meillä ei ole omaa ravintolaa. Keskustan ravintolat sijaitsevat noin kilometrin päässä. Ethän tupakoi tai tuo lemmikkieläimiä huoneeseen.

Sviitti Sammal

Sammaleen isomman makuuhuoneen valokuvatapetti on tervaleppämetsästä Jämsänjoen varrelta läheltä Hiidenmäkeä.

Pienemmän makuuhuoneen valokuvatapetin pehmeä sammalmätäs on kuvattu Synninlukossa. Synninlukko on yksi Jämsän monista upeista luontokohteista.

Sviitti Varpu

Hiidenmäen syksyisen metsämaiseman löydät Varvun isomman makuuhuoneen seinältä.

Pienemmän makuuhuoneen seinällä voit ihailla mustikan ja puolukan varpuja syksyn upeissa väreissä.

Alueemme

Sijaitsemme Jämsän sydämessä noin kilometrin päässä Jämsän keskustasta. Hiihtokeskus Himos ja Himos Golf sijaitsevat vain noin seitsemän kilometrin päässä.
 
Hotellimme sijaitsee Hiidenmäen päällä lähellä Jyväskylän tietä. Meille saapuessa ohitat pienen omakotitaloalueen. Katso saapumisohjeet täältä.