Saunallinen sviitti

Sviitti on varattavissa enintään neljälle henkilölle.
 
Sviitissä (57 m2) on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiösyvennys, kylpyhuone/sauna, wc, langaton internet-yhteys, tv ja viilentävä ilmastointi. Isommassa makuuhuoneessa on kaksi 90 cm leveää sänkyä vierekkäin ja pienemmässä makuuhuoneessa on yksi 90 cm leveä sänky sekä 80 cm leveä lisävuode.
 
Yöpymisen hintaan sisältyvät aamiainen, liinavaatteet ja siivous. Aamiaistarvikkeet tuodaan huoneeseen edellisenä iltana. Huoneesta löytyy keittiösyvennys ruoanlaittovälineillä.
 
Huomioithan, että meillä ei ole omaa ravintolaa. Keskustan ravintolat sijaitsevat noin kilometrin päässä. Ethän tupakoi tai tuo lemmikkieläimiä huoneeseen.

Alueemme

Sijaitsemme Jämsän sydämessä noin kilometrin päässä Jämsän keskustasta. Hiihtokeskus Himos ja Himos Golf sijaitsevat vain noin seitsemän kilometrin päässä.
 
Hotellimme sijaitsee Hiidenmäen päällä lähellä Jyväskylän tietä. Meille saapuessa ohitat pienen omakotitaloalueen. Pihapiirissämme sijaitsevat Villan Tupa (vastaanotto ja aamiaishuone) sekä kolme majoitustaloa Kesäruno, Syystarina ja Mandin keltainen talo.