Saunallinen studio

Hotellissamme on neljä yksilöllisesti sisustettua studiota: Mustikka, Helmi, Ruusu ja Valkeakuulas. Studioiden upeat valokuvatapetit on otettu pihapiirimme kasveista.

Studio (28 m²) on varattavissa yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Tunnelmallississa studiossamme on keittiösyvennys, kylpyhuone/sauna, langaton internet-yhteys, tv ja viilentävä ilmastointi. Huoneessa on kaksi 90 cm leveää sänkyä sijoitettuna vierekkäin.

Majoituksen voi valita aamiaiskorilla tai ilman. Aamiaiskori tuodaan huoneeseen edellisenä iltana. Liinavaatteet ja siivous sisältyvät hintaan.

Huomioithan, että meillä ei ole omaa ravintolaa. Keskustan ravintolat sijaitsevat noin kilometrin päässä. Ethän tupakoi tai tuo lemmikkieläimiä huoneeseen.

Studio Mustikka

Studio Mustikka sijaitsee Syystarina-talossa yhdessä Studio Helmen ja Sviitti Varvun kanssa. Studio Mustikan seinällä komeilee maukkaat mustikat Hiidenmäen omasta metsästä.

Studio Helmi

Studio Helmen valokuvatapettina on kaunis helminukkajäkkärä. Kaikkien studioittemme valokuvatapetit on kuvattu pihapiirimme kasveista.

Studio Ruusu

Studio Ruusu sijaitsee Kesäruno-talossa Studio Valkeakuulaan ja Sviitti Sammaleen kanssa. Täällä näet hempeitä unia ruusutapetin alla.

Studio Valkeakuulas

Tämän vehreän studion valokuvatapetissa on pihapiirimme lähes satavuotiaan valkeakuulas-omenapuun satoa.

Alueemme

Sijaitsemme Jämsän sydämessä noin kilometrin päässä Jämsän keskustasta. Hiihtokeskus Himos ja Himos Golf sijaitsevat vain noin seitsemän kilometrin päässä.
 
Hotellimme sijaitsee Hiidenmäen päällä lähellä Jyväskylän tietä. Meille saapuessa ohitat pienen omakotitaloalueen. Katso saapumisohjeet täältä.